Setze bars i restaurants participaran en la 6a Ruta de tapes de l’Hospitalet de l’Infant

Del 6 al 15 de maig, aquests establiments oferiran una tapa+una beguda per 3,5 euros i els clients/es podran participar en el sorteig de tres premis

L’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors organitza, amb el suport de la Regidoria de Turisme, la 6a Ruta de tapes (ARH)

Per al període comprès entre el 6 i el 15 de maig, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Turisme, la 6a Ruta de tapes, per promocionar la gastronomia local. En aquesta edició, hi participaran un total de 16 establiments de l’Hospitalet de l’Infant, que oferiran una tapa i una beguda ( “canya” o “quinto” de cervesa, copa de vi o aigua) per 3,5 euros.

Durant aquests dies, qui participi en aquesta ruta no només tindrà l’oportunitat d’assaborir les tapes elaborades especialment per a l’ocasió pel Bar Mediterrani, Taberna Nevada, Bar-Restaurant D’Antis, Bar-Cervecería Cal Rullo, Restaurant-Pizzeria Can Donatello, Restaurant Nàutic, Cerveceria El Drac, Restaurant Le P’etit Normand, El Rebost de Ca Belardo, Torn Restaurant Blauverd, Restaurant Vanes, Restaurant LB21, Café Rosarito, Restaurant Hotel Sancho, Bar-Gelateria La Jijonenca i Xiringuito del Pep, sinó també de prendre part en el sorteig de tres premis: un val de 60 euros per gastar als bars i restaurants locals; un val de 45 euros per comprar als comerços locals; i una cistella de productes de proximitat.

Per entrar en el sorteig d’aquests premis, s’hauran de tastar com a mínim 3 de les 16 tapes proposades. En el fullet informatiu de la Ruta, que es podrà aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments participants, hi haurà de quedar segellada cadascuna de les 3 tapes. El client/a haurà de votar la tapa que més li ha agradat i emplenar el fullet amb les seves dades personals. Després l’haurà de dipositar a les urnes/bústies que trobarà als bars i restaurants participants o a l’Oficina de Turisme.

El sorteig

El sorteig dels premis es farà el 18 de maig, a les 12 h, a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i el nom dels guanyadors/es s’anunciarà al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). Allí també s’hi farà públic el nom del restauradora/a guardonat/ada.

En aquesta edició, els restauradors/es opten a un premi per la ‘Millor tapa’, per a qui hagi obtingut la valoració més alta dels clients/es, consistent en un menú degustació per a dues persones al restaurant Les Moles d’Ulldecona, que té una Estrella Michelin i dos Soles Repsol.

Més detalls sobre la Ruta al Facebook i a l’Instagram de l’ARH Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors i al web de l’Ajuntament i a les xarxes socials on és present el consistori (Facebook i Twitter) i Turisme l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors.