Salou obre la Comissaria de Platja per reforçar la seguretat durant aquest estiu

La comissaria és oberta des de principis de juny i funcionarà fins a finals de setembre

Dos agents de la Policia Local de Salou patrullant amb bicicleta pel passeig Jaume I (Ajuntament de Salou)

La Comissaria de Platja de Salou, situada a tocar de la plaça de les Comunitats Autònomes, porta oberta des de principis de juny. En aquest sentit, les patrulles de les platges fa setmanes que treballen. I el servei de salvament i socorrisme va començar a la platja de Llevant per Setmana Santa i ha funcionat de forma continuada fins al dia 1 de juny, data en què es va desplegar a la resta de platges.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, explica que “cada any, quan arriben aquestes dates i atès l’augment de visitants que té la nostra localitat, incrementem la plantilla de la Policia Local amb agents interins i posant en servei la Comissaria de Platja al passeig Jaume I, per tal d’apropar-la als residents i visitants que decideixen venir a Salou, i oferir-los un bon servei de seguretat, que és un dels elements que més valoren”.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat, David González, que ha explicat que, “per a l’estiu, comptem amb amb 7 dels 14 agents interins de reforç, més 9 agents de plantilla i dos caporals”, ha assenyalat que els serveis més habituals des de la comissaria de platja són petits furts, persones extraviades i resoldre qualsevol problema de la ciutadania. Així mateix, ha destacat l’estreta col·laboració de la Policia de Platja amb les guinguetes. Cal dir que els usuaris poden tramitar les seves denúncies a la platja mateix.

Els agents fan servir bicicletes i un vehicle elèctric per als seus desplaçaments.

L’horari de funcionament és de 10:00 a 18:00 h.