El Gaudí Centre ofereix visites guiades per l’aniversari del naixement de l’arquitecte

El 25 de juny s’amplia l’horari de la visita teatralitzada nocturna, a partir de les 21:30 h, i s’ofereix l’entrada gratuïta a tots els que es diguin Antoni o Antònia

matge d’arxiu d’una visita al Gaudí Centre durant la Nit dels Museus 2022 (Reus.cat)

El proper divendres 25 de juny, l’Agència de Reus de Promoció, commemora l’aniversari del naixement d’Antoni Gaudí al Gaudí Centre. Durant tot el dia hi haurà diferents activitats adreçades a tot tipus de públic per acostar i difondre la vida i obra del genial arquitecte Antoni Gaudí.

Per a aquesta edició s’amplia l’horari de la visita teatralitzada en horari nocturn, a partir de les 21:30 h en diferents sessions, i atès que ja haurà començat la Festa Major de Sant Pere, es vol convidar als ciutadans i ciutadanes a gaudir d’aquest espai en un horari diferent de l’habitual, més festiu i lúdic.

Així mateix, durant aquest dia de 10:00 h a 20:00 h, tots els que es diguin Antoni o Antònia tindran l’entrada gratuïta al Gaudí Centre i, a més, se’ls obsequiarà amb un petit detall (fins a exhaurir existències) i una entrada gratuïta per visitar el Campanar de la Prioral de Sant Pere, espai inspirador de l’arquitectura de Gaudí.

Programa d’activitats

10:30 h i 12:30 h Ho saps tot de Gaudí? (visita)
17:30 h Decora la teva rajola fent servir la trepa. T’animes? (taller per a nens i nenes de 6 a 12 anys)
19:00 h Escape Room: L’enigma de Takeshi Nazo (per grups mínim de 4 persones i màxim de 5. Adreçada al públic juvenil)
21:30h Visita teatralitzada sobre Gaudí

Altres activitats

Recordar també que, durant la setmana de la Festa Major, els dies 22 i 23 de juny, el Gaudí Centre oferirà la possibilitat de realitzar un taller en família ‘El vitrall somiat d’Antoni Gaudí’ a les 11:00 h.

Aquesta activitat permet aprendre a fer un vitrall modernista a partir de l’estudi de la maqueta de la Sagrada Família i de l’anàlisi de la importància de la llum. Edat recomanada: de 6 a 12 anys, amb l’acompanyament d’una persona adulta.

Totes aquestes activitats son gratuïtes i amb reserva prèvia a través de la web: www.reusturisme.cat a l’apartat de venda de tiquets, https://ticket.reusturisme.cat/