Salou es promociona com a ciutat acollidora de totes les famílies diverses

La campanya ‘Family Shopping Salou’ vol dinamitzar el comerç de proximitat i, alhora, sensibilitzar sobre la diversitat familiar

Presentació de la campanya ‘Family Shopping Salou (Ajuntament de Salou)

L’Ajuntament de Salou i l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris han engegat, aquest dilluns 7 de juny, la nova campanya comercial “Family Shopping Salou”, que té per objectius incentivar i dinamitzar el comerç de proximitat i, alhora, sensibilitzar sobre la diversitat familiar. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha dit que, amb aquesta campanya, “donem un pas cap a endavant perquè aquelles famílies que són diverses se sentin acollides. Volem que que aquestes famílies se sentin com a casa seva perquè Salou és un poble obert, un poble hospitalari”. L’alcalde ha deixat clar que “Salou és un municipi integradador i vol un turisme inclusiu”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica i Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, ha explicat que la campanya compleix amb el doble objectiu de “promocionar tot el que té a veure amb el comerç local i de proximitat”, al mateix temps de “conscienciar a tothom de que quan parlem de fer activitats en família o de turisme familiar serveixi també per trencar amb l’estereotip de dona, home i nens”.

Per a totes les famílies diverses

Per això la campanya vol arribar a totes les famílies diverses: biparentals amb fills, amb dues mares, dos pares, mares solteres, pares solters, sense fills, famílies amb infants adoptats o en acollida, famílies trans, famílies reconstruïdes o compostes, famílies extenses, amb gent gran al seu càrrec, etc…

La campanya consta d’una sèrie de mupis amb la cartelleria de “Family Shopping Salou” pel diferents carrers del municipi: al Passeig Miramar, amb Plaça Venus; al Passeig Jaume I, davant el número 1, indret on s’ha dut a terme la presentació; a la plaça de Francesc Germà, davant de l’Avinguda Andorra; i, per últim, al carrer Barcelona, a tocar amb la Via Roma.

Microaparadors de propostes

A més, 70 comerços del municipi també s’han adherit a la campanya amb la creació d’uns microaparadors als seus locals. El president de l’Associació Shopping Salou, Juli Vilaplana, ha dit que aquests microapradors “volen ser una xarxa social a peu de carrer”. Aquests espais estaran reservats “per promocionar les nostres promocions, les del Patronat de Turisme o les de l’hostaleria”.Vilaplana desitja que aquests microaparadors estiguin presents durant tot l’any a fi efecte de captar noves famílies i contribuir a la desestacionalització de la temporada turística.