El Port de Tarragona publica els tres projectes guanyadors del ‘PortSolidari’

La VI Convocatòria d’Ajudes a projectes socials premia l’Associació Espanyola contra el Càncer, l’Escola d’Educació Especial Verge del Mar i l’Espai Snozelen

El projecte presentat per l’Associació Espanyola Contra el Càncer ha estat un dels premiats (Cedida)

El Port de Tarragona ha fet públic, aquest divendres 4 de juny, el resultat final dels tres projectes socials guanyadors de la VI Convocatòria d’Ajudes Socials sota el distintiu PortSolidari. El passat dilluns 31 de maig es va tancar el període de votació dels diferents projectes que s’han presentat a aquesta edició.

Els tres projectes guanyadors han estat: 1. Esport i dieta saludable per prevenir el càncer (Associació Espanyola Contra el Càncer), apadrinat per Joan Basora; 2. Pantalles a les aules (Escola d’Educació Especial Verge del Mar) apadrinat per Francesc Díez; 3. Espai Snozelen (APASA – Associació Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament) apadrinat per Manel Itarte.

En total s’han atorgat tres ajudes amb un import màxim de 3.000 euros cadascuna, pressupost destinat al desenvolupament de tres iniciatives solidàries que tenen un impacte directe sobre la demarcació de Tarragona i que contribueixen al desenvolupament social i al suport per a col·lectius desfavorits.

Durant gairebé un mes, PortSolidari, va obrir aquesta convocatòria per fomentar la consciència social i ser un altaveu de les entitats que treballen amb els més desfavorits. Se’n van pre seleccionar un total de 13 accions solidàries que han estat avaluades per un tribunal format per membres de la Comissió de PortSolidari.

Entre el 24 i el 31 de maig, l’equip humà del Port Tarragona, ha votat per triar les 3 iniciatives finalistes i guanyadores. Cada proposta ha estat “apadrinada” per una persona treballadora o jubilada del Port Tarragona que ha fet el paper d’interlocutor i de representant de la iniciativa . Cal afegir que la persona que apadrina ha de presentar, abans del 31 de desembre de 2021, una memòria justificativa final del projecte que avali l’èxit i implementació de la idea guanyadora.

Acte de lliurement

L’acte de lliurament de la VI Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta serà el pròxim divendres 11 de juny, a les 13 h, a la sala d’actes del Port Tarragona. Un acte amb aforament limitat i amb invitació prèvia.

Port Tarragona i, la seva vessant de PortSolidari, agraeixen a totes aquelles persones que han participat en les votacions i també a totes les entitats i associacions que han presentat els seus projectes, així com als seus padrins i padrines.