Reus vol ser pol d’atracció de visitants durant la Setmana Santa

La Ruta Modernista ‘Reus 1900’, les visites a ‘La Casa del Vermut i el Vi’ i a la Casa Navàs o els tallers familiars al Gaudí Centre centren les propostes

La Ruta Modernista ‘Reus 1900’ i la Casa Navàs són algunes de les propostes que ofereix Reus per Setmana Santa (Reus.cat)

La ciutat de Reus es prepara per ser un pol d’atracció de visitants aquests pròxims dies de la Setmana Santa, poder atraure els visitants que escullin passar les seves vacances a la Costa Daurada i els proposa aprofitin aquests dies per visitar la ciutat.

Per aquest motiu, l’Agència Reus Promoció ha preparat diferents activitats i ofereix a visitants i ciutadans una sèrie de propostes, sense oblidar les recomanacions de les autoritats sanitàries. La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha explicat que”atesa la situació sanitària actual, hem apostat per diversificar la nostra oferta, establint diferents horaris de visites i d’activitats. Creiem que amb aquesta àmplia proposta també contribuirem a donar suport al sector comercial i de restauració de la ciutat”.

Aquestes accions van adreçades a tots els visitants, però també s’ha pensat en activitats específiques per a les famílies.

Visites i tallers familiars al Gaudí Centre

El Gaudí Centre estarà obert en el seu horari habitual, de dilluns a dissabte de 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 19:00h, i diumenges i festius de 10:00 a 14:00h. Recordar doncs que Divendres Sant, Diumenge i Dilluns de Pasqua, el Gaudí Centre romandrà obert només al matí, en l’horari habitual dels dies festius, de 10:00h a 14:00h.

Les visites al Gaudí Centre es realitzen mitjançant un sistema de codis QR amb els dispositius mòbils dels visitants. Es poden fer visites dinamitzades adreçades exclusivament a famílies amb nens i nenes de 4 a 12 anys per descobrir la vida i l’obra de Gaudí o la visita ‘El Reus modernista de Gaudí’.

Com a novetat, pensant en les famílies que visitin el Gaudí Centre, s’habilita un espai permanent on realitzar una activitat lliure al voltant de la figura d’Antoni Gaudí.

La ruta ‘Reus 1900’, La Casa del Vermut i el Vi i la Casa Navàs

D’altra banda, per Setmana Santa es podrà fer la Ruta Modernista ‘Reus 1900’. A més del seu horari habitual de dissabte, a les 11:30h, es podrà també realitzar el diumenge a la mateixa hora.

És imprescindible sol·licitar reserva prèvia a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre Reus trucant al 977 010 670, o bé per e-mail a :infoturisme@reus.cat.

La Casa del Vermut i el Vi també amplia el seu horari d’obertura per aquests dies: Dimarts, dimecres, dijous i dissabte de 11:00 a 14:00h i de 17:00 a 19:00h; Divendres, diumenge i dilluns de Pasqua de 11:00 a 14:00h. Es pot realitzar la visita lliure a l’espai.

Finalment, la Casa Navàs reobre per aquesta setmana i es podrà visitar del 30 de març al 5 d’abril. Per consultar horaris de visita, informació i compra d’entrades: www.casanavas.cat i de manera presencial a l’Oficina de Turisme.

Recordar que el ‘Pavelló dels Distingits’ de l’Institut Pere Mata i el Campanar de la Prioral de Sant Pere, romanen tancats temporalment ateses les mesures sanitàries decretades arran de la COVID19.

Cal fer la reserva prèvia a l’Oficina de Turisme, al 977 010 670 o per e-mail a infoturisme@reus.cat.