Neixen les Jornades Gastronòmiques ‘Arròs de mar i muntanya’ a la Pineda i Vila-seca

Catorze establiments oferiran, del 14 al 30 de juny, menús, tapes o plats maridats amb beguda
Presentació de les primeres Jornades Gastronomiques ‘Arròs i Muntanya’ La Pineda-Vila-seca (Ajuntament de Vila-seca)

El restaurant Mix acollit aquest dilluns la presentació de la primera edició de les Jornades Gastronòmiques ‘Arròs de mar i muntanya’ La Pineda- Vila-seca, que tindran lloc del 14 al 30 de juny. En total, catorze establiments participants oferiran als clients menús, platets o tapes, maridats amb beguda. Cada restaurador posarà els seus preus.

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha destacat que aquestes jornades són una aposta per l’oferta gastronòmica de Vila-seca i la Pineda i ha posat l’accent en “la mediterraneïtat” que barreja els valors de la gastronomia de la costa i de l’interior.

El president de l’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria (AEH) Vila-seca-La Pineda, Juan Hervás, s’ha mostrat agraït especialment al suport d’Arròs Bayo del Delta de l’Ebre, a l’Ajuntament i als restauradors participants per fer possible aquestes primeres jornades. Hervás ha assenyalat que calia donar a conèixer el treball, la qualitat i l’oferta dels restauradors de la Pineda i de la resta de Vila-seca. El president de l’AEH Vila-seca-La Pineda ha subratllat que les jornades permeten “la combinació de productes típics de mar i muntanya que reflecteixen la doble identitat que ens caracteritza”.

Establiments participants

En total, hi participaran 14 establiments participants: Restaurante Ocean, Restaurant Mix, Restaurant Blau, Martin’s, Hamburgueseria Oh La La, El Rincón de Ana, Braseria Jacko Grill, Edel Mar, El Pòsit de la Pineda, Soma Bistro La Pineda, Mix Sushi Corner i La Traviata (La Pineda); Patio & Grill i Rampers (Vila-seca).