Miami Platja acollirà l’End Summer Festival per incentivar el turisme de final d’estiu

La iniciativa per a tots els públics tindrà lloc entre la platja Cristall, la Punta del Riu i el Bosquet de Llastres els dies 23, 24 i 25 de setembre

L’alcalde Fran Morancho i la regidora de Turisme, Yolanda Pérez, han presentat la primera edició de l’End Summer Festival (Aj. Mont-roig del Camp)

Miami Platja acollirà la primera edició de l’End Summer Festival, una proposta lúdica i festiva pensada per a tots els públics que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de setembre. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp a través de Mont-roig Miami Turisme ha organitzat aquest festival que neix amb la voluntat d’incentivar el turisme i convertir-se en la gran festa de final d’estiu a la Costa Daurada, un cop l’activitat turística ha tornat a la normalitat després de dues temporades de restriccions.

La regidora de Turisme Yolanda Pérez ha explicat aquest matí en roda de premsa que “a l’espera de dades oficials, ens atrevim a dir que és la millor temporada turística que recordem, per això creiem que s’ha de celebrar”. En la mateixa línia, l’alcalde Fran Morancho ha dit que “ens agradaria que sigui la primera de moltes altres edicions per tal de reconèixer l’esforç que ha fet el sector del turisme durant l’estiu i poder allargar encara més la temporada”.

Amb aquest objectiu, doncs, s’ha programat un atractiu i potent cartell musical acompanyat d’una oferta de restauració local de qualitat i Food Trucks. A més hi haurà un mercadet de comerç local amb una desena de parades que oferiran fora stoks. També es vol que sigui un festival per a tota la família, per aquest motiu divendres tarda i dissabte al migdia i a la tarda, fins a les 22 h, hi haurà una zona amb inflables perquè els petits també puguin gaudir de la iniciativa.

L’End Summer Festival se celebrarà entre la platja Cristall, la Punta del Riu i el Bosquet de Llastres de Miami Platja, un espai davant del mar i amb zones verdes, molt ampli, i a prop del Passeig Marítim.

El cartell musical

Les propostes musicals de primer nivell tindran lloc a l’escenari principal, tot i que també n’hi haurà d’itinerants i a la zona gastronòmica. Entre els plats forts destaca la nit de dones (el divendres) amb la cantant internacional Rebeka Brown i la Dj Núria Scarp o el concert acústic de David Ros (dissabte).

Altres de les actuacions seran la Bandarra Street Orchestra, els grups de versions VHS, Tapeo Sound System i Cocktail Tributos, el vermut rumbero amb Alma de Boquerón i les sessions dels Dj’s Sendo, Torres i Nàtura. També els més petits podran ballar diumenge a la tarda amb una mini disco amb animació.

L’horari d’obertura de la zona gastronòmica i del mercadet serà el divendres entre les 18.30 h i les dotze de la nit. Dissabte i diumenge al migdia estarà operatiu entre les 12 i les 16 h i a la tarda començarà a partir de les sis i fins a les dotze, tot i que diumenge s’acabarà a les onze de la nit.

Respecte al medi ambient

Per tal de col·laborar a mantenir neta la zona i també per ser una proposta respectuosa mediambientalment, tots els gots seran de material reutilitzable i reciclable. També es farà una gestió de residus que permetrà separar correctament tots els residus que es generin durant els tres dies. El material decoratiu també estarà fet amb material reciclable i les begudes seran o bé de barril o bé amb envàs de vidre retornable.

Pendents de la meteorologia

Des de l’organització del festival s’està treballant en una proposta alternativa davant la previsió meteorològica d’aquest cap de setmana. Així doncs, en cas de mal temps el festival es traslladarà als dies 7, 8 i 9 d’octubre.

Tota la informació actualitzada es podrà consultar aquí.