Les jornades de l’Arròs Mariner de Tarragona tornen del 10 al 26 de maig

La sisena edició comptarà amb la participació rècord de 24 restaurants
Presentació de les sisenes ornades de l’Arròs Mariner de Tarragona (AEHT)

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat, amb el suport del Patronat de Turisme de Tarragona i del Port de Tarragona; i amb el patrocini d’Arròs Bayo; han presentat aquest matí les Jornades de l’Arròs Mariner de Tarragona, que aquest any es consoliden arribant a la seva sisena edició.

Durant més de 15 dies, 24 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista, incrementant, així, el nombre d’establiments respecte edicions anteriors.

Restaurants participants

Els restaurants participants són: Casa Balcells, Restaurant La Morada, Restaurant Vadegust, Restaurant Nàutic Tarragona, Quattros, Taranta Restaurant, Restaurant El Far, El Racó del pescador, El Balcó, Camping Las Palmeras/Hola Playa, Restaurant Barhaus, La Xarxa (Serrallo), Ca L’Eulàlia (Serrallo), R70, Restaurant La Cucafera, El Pòsit, El Galliner de l’Antiquari, De Vins, Restaurant El Llagut, La Cuina de l’Argent, Restaurant Altamare (H10), L’Àncora Restaurant Marisqueria, Restaurant Mas Rosselló i Lola Bistro.

Els menús estaran elaborats amb Arròs BAYO del Delta de l’Ebre i maridats amb vins escollits per cada restaurant “per deixar llibertat creativa i que cada restaurant pugui reflectir la seva personalitat”.

Javier Escribano, president de l’AEH Tarragona Ciutat, ha volgut destacar el motiu pel qual es celebren les jornades i és “desestacionalitzar l’oferta gastronòmica i promocionar els restaurants durant els períodes de l’any amb menys activitat; fet que beneficia a tota la ciutat”.

Montse Adan, consellera de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç de Tarragona ha destacat que “no tinc cap mena de dubte que a Tarragona tenim una qualitat gastronòmica de primer nivell. Des de l’Ajuntament apostem per projectes que ens ajuden a potenciar el talent local i la dieta mediterrània”

Per últim, Xavier López, representant de Nomen Foods, ha destacat el compromís de la companyia amb el territori “Per nosaltres és un orgull fer d’ambaixadors d’un producte de proximitat com és l’arròs del Delta de l’Ebre”.