L’AEHT celebra 45 anys d’història en un sopar amb més de 300 persones

El reconegut xef Eduard Xatruch ha estat nomenat membre d’honor del Consell d’Experts de la federació d’hostaleria

Imatge del sopar dels 45 anys de la Federació AEHT (AEHT)

L’AEHT va celebrar aquest dilluns 12 de setembre el sopar anual de la Federació a La Boella, el qual ha acollit a més de 300 persones, entre socis, partners, col·laboradors, treballadors, institucions i personalitats destacades.

Després de dos anys sense poder celebrar-se, el sopar anual de l’AEHT ha tornat a demostrar la cohesió, sentiment de pertinença i popularitat de la Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona, que ja compta amb més de 800 associats d’arreu del territori.

L’acte ha començat amb un aperitiu als jardins de La Boella, on també s’hi ha situat una àmplia representació de les més de 80 empreses col·laboradores de la Federació (entre elles Makro, Repsol, Balfegó, San Miguel o Coca-cola) amb un estand expositiu dels seus productes i serveis.

I ha seguit al saló, amb els parlaments. Francesc Pintado, president de la Federació, ha posat de relleu els objectius assolits els darrers anys com les 16 associacions vinculades a l’AEHT, els 800 associats entre els quals en destaquen 130 hotels, els més de 80 partners que donen suport a la Federació i les 35 jornades gastronòmiques que organitza arreu de la demarcació. Durant el parlament, també s’ha presentat el nou spot de l’AEHT que ja es pot veure al canal de Youtube de la Federació sota l’eslògan “celebrem-nos”.

La representant de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza, i el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Cataluna, Roger Torrent, també han sigut els protagonistes dels parlaments, els quals han finalitzat amb l’entrega de la mítica jaqueta de cuina de l’AEHT al conseller Torrent per part del president Francesc Pintado.

Després dels postres, el xef Eduard Xatruch, ha estat nomenat membre d’honor del Consell d’Experts de l’AEHT com a “xef de les nostres comarques que ha aconseguit reconeixements internacionals gràcies a una cuina creativa, amb molt de sabor i de respecte pel producte. És un xef que pel seu treball i per la seva dedicació estem orgullosos de nomenar-lo membre d’honor del consell d’experts gastronòmics de l’AEHT”, ha destacat Manel Ortiz, membre de la Junta de l’entitat i coordinador de l’esmentat Consell format per totes les Estrelles Michelin i Sols Repsols de la Província que també han estat presents a l’homenatge.

El darrer homenatge de la nit, aquest any, s’ha dedicat als 16 presidents territorials i sectorials de l’AEHT, als quals se’ls hi ha fet entrega d’una aquarel·la personalitzada per l’artista plàstic Pere Joan Sales.

La nit ha acabat amb premis, concretament amb el sorteig de 8 experiències a allotjaments de l’Associació Hotelera de l’AEHT així com a l’esdeveniment gastronòmic Gastro Wine & Music.

Així doncs, com ha destacat Francesc Pintado: “Ara sí podem dir ben alt que celebrem 45 anys amb orgull de pertinença, que l´AEHt és més forta que mai i que seguirem treballant amb responsabilitat, amb il.lusió i amb passió per seguir forjant les bases que garanteixin el futur de la nostra Federació”