La Fira del Vi de Falset recupera la presencialitat

El certamen, que ja té 50 cellers confirmats, se celebrarà del 29 d’abril a l’1 de maig

La Fira del Vi de Falset recuperarà enguany la presencialitat i la “normalitat” d’abans de la pandèmia (Ajuntament de Falset)

La Fira del Vi de Falset recuperarà enguany la presencialitat i la “normalitat” d’abans de la pandèmia. De moment ja hi ha confirmats 50 cellers de les DOQ Priorat i DO Montsant. El certamen creix en “dies, territorialitat i ambició”, han apuntat els organitzadors en un comunicat, i se celebrarà del 29 d’abril a l’1 de maig. Alhora, durant tot el maig, els cellers participants obriran les seves portes i es convertiran en estands on poder tastar els vins metre es trepitja la comarca. La 27a edició de la mostra se celebrarà a l’espai firal d’Euterpe de Falset, que s’adaptarà per seguir amb les recomanacions per la pandèmia, amb recorreguts per als visitants i mesures per mantenir la distància de seguretat.

“És evident que la fira atreu a un públic cada cop més especialitzat, amb la qual cosa es busca que aquests visitants se sentin ben tractats i repeteixin any rere any”, ha afirmat l’alcalde de Falset, Carlos Brull. Des d’aquest punt de vista, s’amplien i es potencien encara més els tastos que tenen lloc en diversos espais al llarg dels dies de la fira. Alhora, el pas dels anys ha convertit la Fira del Vi en un esdeveniment de caràcter comarcal, amb un programa carregat d’actes en pobles de tota la comarca.

L’espai de la mostra s’obrirà el divendres 29 d’abril, a les 18:00 h, mentre que el dia 30 i l’1 de maig estarà obert, de les 11 a les 21h.