La comparsa Sinhus Sport és la guanyadora de la ‘Disfressa d’Or 2023’ de Tarragona

Som i Serem Urban Style aconsegueix el segon premi de la gala d’enguany, que ha reunit 2.700 persones a la Tarraco Arena

Imatge de l’espectacle de Sinhus Sport a la Tarraco Arena (Paula Ríos)

La comparsa Sinhus Sport és la guanyadora d’aquesta edició de la ‘Disfressa d’Or’ de Tarragona, una edició molt esperada després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia provocada per la covid 19. Sinhus Sport ha aconseguit el suport del jurat amb la seva proposta titulada ‘Oceà’. En l’última edició de la ‘Disfressa d’Or’, celebrada l’any 2020, aquesta comparsa va quedar en quarta posició. El segon premi ha anat a parar a la comparsa Som i Serem Urban Style, que ha sortit a l’escenari amb la temàtica ‘L’època daurada de la pirateria’.

Un total de 14 comparses han participat en la gala d’enguany –Albada-Carpe Diem, Amics de la Part Alta, AV Residencial Palau-Torres Jordi, Comparsa Carmelites, Escola de Dansa i Comparsa Grup Aerodance, Fotem-li Canya, La Ballaruga, Magic Dansa, Nou Ritme, Petada & Peripatètics, Platinum, Sinhus Sport, Som i Serem Urban Style i Spectrum Comparsa– que ha comptat també amb la participació especial del Rei i la Concubina d’aquest Carnaval, a càrrec de Colours Fantasy i Disc 45.

La gala d’aquesta tarda, que ha reunit 2.700 persones, ha recuperat la cara satírica i desenfadada de les anteriors edicions. El tarragoní Roberto Vara ha estat l’encarregat de presentar l’acte i ha connectat amb el públic de la Tarraco Arena Plaça (TAP) des del primer moment amb l’humor i la màgia com a protagonistes. Vara fa més d’una dècada que recorre el món fent de l’humor i la màgia la seva bandera. Durant la seva trajectòria ha treballat en els creuers més grans del món, ha protagonitzat obres al Liceu i ha presentat congressos de prestigi.