Jet2.com oferirà aquest estiu una nova ruta entre Reus i Bristol

La ruta serà operativa a partir del proper mes de maig i ja s’estan comercialitzant els bitllets

Avió de la companyia Jet2 Foto: JET2

El touroperador Jet2.com ha anunciat una nova ruta aèria amb vols directes Bristol-Reus, que estarà operativa aquest estiu. Aquesta ruta aèria serà operativa a partir del mes del mes de maig vinent. Els bitllets són a la venda i ja hi ha reserves per a aquest estiu per visitar la capital del turisme de la Costa Daurada, una destinació molt popular al Regne Unit.

Jet2.com, amb el seu touroperador Jet2holidays, ja va anunciar el passat mes de novembre de 2020 que a l’abril de 2021 obriria la seva desena base al Regne Unit, concretament, a l’aeroport de Bristol, des del qual operarà durant aquesta propera temporada els vols directes fins a Reus.

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha valorat molt positivament la nova ruta aèria. Segons ha explicat l’alcalde, “el 50% dels passatgers que arriben a Reus en avió es queden a la ciutat de Salou”. Així mateix, Granados ha destacat que “aquest 2021 treballarem aquesta nova ruta, en col·laboració amb Jet2, per tal de promoure la nostra destinació, amb la finalitat de motivar l’arribada de visitants d’aquesta regió i captar, d’aquesta manera, nous clients”.

La desena base de Jet2 a l’aeroport de Bristol servirà, també, per operar vols directes a altres aeroports del territori espanyol com el d’Almeria, Girona, Gran Canària, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Mallorca, Menorca i Eivissa, tenint en compte l’alta demanda d’Espanya per part del mercat britànic.

D’altra banda, recentment s’ha conegut que Jet2.com i Jet2holidays ja tenen els ulls posats al 2022. Amb una antel·lació de 18 mesos, el grup va llençar el seu programa per a l’estiu de l’any vinent amb vols i paquets des de deu aeroports del Regne Unit; i entre les rutes més ofertades es troba Reus.