Ja es coneixen els sis finalistes de la quarta edició del concurs musical ‘PortAutors/es

La final tindrà lloc el pròxim 20 de novembre, a les 18h, al Teatret del Serrallo

Imatge d’arxiu d’un concert del concurs musical ‘PortAutors’, al Teatret del Serrallo de Tarragona (Arxiu)

La quarta edició del concurs musical ‘PortAutors/es’, organitzat pel Teatret del Serrallo del Port Tarragona, ha publicat el nom dels sis artistes finalistes. Es tracta de Roger Padrós, Sònia Linares, Raquel Herreros, Lola Bou & Manel Brancal,Charlom Platz i Marta Shanti. Les sis propostes són de cantautors/es i, es té previst que el pròxim 20 de novembre al Teatret del Serrallo, es decideixin els guanyadors/es.

Aquest any 2021 s’han rebut al voltant de 40 propostes que consoliden la importància i rellevància d’una mostra que va néixer l’any 2018 amb l’objectiu principal de descobrir el talent del nostre territori i donar a conèixer el seu potencial artístic.

En aquesta quarta edició, l’organització, ha treballat per afegir nous premis a la mostra, per engrandir i crear sinergies amb nous espais culturals i musicals de tot el territori, fet que permès incloure fins a cinc diferents premis en PortAutors/es 2021.

Els cinc premis de l’edició 2021

El primer premi, ‘Premi del Jurat’ l’artista guanyador’/a participarà en festivals reconeguts del territori com ara JaVeus2022, Accents2022, Santa Tecla 2022, Altacústic2022 i l’EspaiKesse 2022. El segon ‘Premi l’artista local’, un guardó que ofereix una formació en producció musical patrocinada per Yamaha Music School Tarragona. El ‘Premi del públic’ és el tercer reconeixement que permet a l’artista fer un enregistrament professional patrocinat per Audio-Technica Iberia. El quart dels premis és nou d’aquesta quarta edició és la participació, de l’artista guanyador/a, a la FiM Vila-seca, sota el títol, ‘Premi FIM Vila-Seca’ una fira de música emergent i familiar que es mostra com aparador i mercat de la música moderna i d’espectacles musicals de Catalunya. Finalment, el darrer premi creat per l’organització de la mostra musical aquest 2021, és el ‘Premi Port Tarragona’ que oferirà a la persona guanyadora dur a terme un enregistrament professional d’un videoclip d’una de les seves composicions musicals.

Cal recordar que Portautors/es va néixer amb l’objectiu principal de donar a conèixer les creacions musicals i dotar als i les artistes participants d’un marc per acollir els seus treballs i ajudar a assolir nous públics. Les propostes que s’han presentat, tot i ser majoritàriament del territori català, poden ser interpretades en diferents idiomes. El concurs és una mostra oberta i sense cap mena de restricció geogràfica.

La mostra, oberta a principis del mes de juliol, va tancar les inscripcions el 20 de setembre.