Es reprenen les visites del “Més Reus que mai”

Des de divendres, 18 de setembre, l’Agència Reus Promoció està reprogramant la campanya de divulgació del patrimoni cultural entre la ciutadania ‘Més Reus que mai’. La voluntat és oferir a reusenques i reusencs activitats turístiques, culturals i experiencials de descoberta de la pròpia ciutat.

‘Més Reus que mai’ ha tingut una molt bona acollida i en poc més de dues setmanes ha apropat el patrimoni cultural de la ciutat a prop de 200 reusencs i reusenques. Malauradament l’èxit va ser estroncat arran de l’aplicació de mesures Covid-19 més restrictives davant el rebrot del mes d’agost.

Atès que totes les visites programades es van realitzar amb el nombre màxim de participants permesos i seguint sempre les recomanacions de seguretat marcades per les autoritats sanitàries, l’Agència de Reus Promoció aposta per incloure la campanya dins del Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat amb la voluntat de donar un impuls a les seves empreses turístiques i culturals.

Actualment, durant la primera tongada de les visites s’està prioritzant les persones ja inscrites, algunes de les quals eren, fins i tot, en llista d’espera. Així, els dies 18, 20 i 25 de setembre, oferim la visita i degustació de vermut a la Casa del Vermut i el Vi, ubicada a l’Estació Enològica. Durant els dies 19, 20, 26 i 27 de setembre es repren el Reus Modernista de Gaudí. Els dies 18 i 24 de setembre i 2 d’octubre, Vermut i botigues amb història. I Reus, Bressol del vermut s’ha previst els dies 3, 4 i 11 d’octubre.

Pel que fa a la nova tongada, de visites que seguiran essent gratuïtes, quedaran emmarcades majoritàriament en caps de setmana.

Per a més informació i reserves sobre la nova tongada de visites, cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme, trucant al 977 010 670, de 9’30 a 14h i de 16 a 20h, o bé en qualsevol moment a través del correu electrònic: infoturisme@reus.cat i acreditar-se com a residents a Reus.

Deixa un comentari