El ‘Tasta Salou’ es reprèn amb una edició especial dedicada al bolet

Els restaurants participants elaboraran la seva tapa amb aquest producte, tots els dijous al vespre, durant aquest mes d’octubre

Un total de 12 restaurants elaboraran les seves degustacions amb el bolet com a element principal (Arxiu)

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, Raventós Codorniu i l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, reprenen la iniciativa gastronòmica ‘Tasta Salou’ amb una edició especial dedicada al bolet, que va començar aquest dijous, 13 d’octubre, i que s’allargarà durant tot el mes d’octubre.

Un total de 12 restaurants elaboraran les seves degustacions amb aquest producte com a element principal, que aniran maridades amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava, del celler Raventós Codorniu. El preu del platillo, junt amb la copa, és de 6€.

Com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants, rebran una ampolla prèmium de regal. Per completar el passaport, cal haver degustat les set propostes dels restaurants.

Es tracta d’una degustació per potenciar la gastronomia de prestigi a un preu assequible, que té com a objectiu donar vida a la ciutat entre setmana i promocionar els restaurants que participen en aquesta iniciativa.

Els restaurants participants

En aquesta edició especial hi participen els següents restaurants: El Totxo Taverna (c. Barcelona, 40); Braseria L’Estació (plaça del Carrilet, s/n); Huma (c. Barcelona, 62); MRKT Mercat de Edu Cuesta (c. Francolí, 8); Thai Salou (c. Barbastre, 13); Sushi Kai Salou (c. València, 4); La Taverna de l’Àncora (Autovia Salou a Reus, 3); La Bodegueta Aché (Via Aurèlia, 2, local 4); House of Illusion (Espigó del Moll, s/n); La Teca Salou (c. Ciutat de Reus, 28); Restaurant Cook & Travel (c. Llevant, 5); i Castillo de Javier (c. de Barbastre, s/n).

A partir del mes de novembre, es realitzarà el ‘Tasta Salou’, en el seu format habitual. I, durant el mes de desembre, s’aturarà, amb motiu de la proximitat amb les dates del Nadal.

Els restaurants protagonistes, les propostes setmanals, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastasalou; i al web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/