El sector turístic de la demarcació supera les previsions d’ocupació per Setmana Santa

A la zona del Delta els establiments han penjat el cartell de complet

Unes turistes esperant fer el chek in de les seves maletes en un hotel de Salou (Arxiu / ACN)

El sector turístic de Tarragona i les Terres de l’Ebre ha registrat una ocupació del 85% durant la Setmana Santa, una xifra lleugerament superior a la que havien previst en un inici. Al delta de l’Ebre s’ha penjat el cartell de complet, mentre que a la Terra Alta s’ha superat el 95% d’ocupació amb públic de proximitat.

Des de primera hora del matí d’aquest dilluns, part dels turistes que han escollit la demarcació de Tarragona per passar les vacances de Setmana Santa han començat a recollir maletes i bosses. Les recepcions dels hotels i càmpings han realitzat els ‘check out’ dels clients que tornen a casa després d’uns dies de descans.

El perfil dels visitants ha estat de proximitat i familiar, però també públic jove que aprofita les segones residències per passar una setmana a la Costa Daurada. Pel que fa a la procedència, majoritàriament han estat catalans i espanyols, tot i que en menor mesura també s’han registrat turistes estrangers, provinents de França, Alemanya o Bèlgica.

D’altra banda, les reserves d’última hora, condicionades pel bon temps, han ajudat a penjar el cartell de complet en alguns allotjaments de la demarcació.