El Govern de Salou atorga la llicència de moviment de terres per un projecte turístic al Càmping La Unión

L’alcalde de Salou, Pere Granados, manifesta que ‘les noves inversions al municipi sempre són benvingudes perquè generen economia i llocs de treball’.

El regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, ha dit que ‘aquest és un projecte positiu que està en tramitació, i pel què esperem poder donar llicència de construcció, properament’.

La darrera Junta de Govern Local (JGL) de Salou, va aprovar la llicència d’obres pels treballs inicials de moviment de terres i col·locació de la tanca perimetral a la finca dels terrenys de l’antic Càmping La Unión, al carrer de Pompeu Fabra, on és previst que s’hi executi un projecte turístic.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “les noves inversions al nostre municipi sempre són benvingudes i signifiquen un bon símptoma, ja que reactiven l’economia i generen llocs de treball”.

Per la seva banda, el regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut, ha assenyalat que “el projecte d’obres està en tramitació i properament esperem donar-li llicència”.

Deixa un comentari