El Daurada Escena es consolida com un festival referent en lírica a la Catalunya sud

El festival se celebrarà el dies 7, 14 i 25 d’agost a Tarragona, Cambrils i l’Hospitalet de l’Infant amb artistes de primer nivell

El promotor Rafael Moreno i l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, han presentat el Daurada Escena Festival Líric Internacional (Cedida)

Les sopranos Leonor Bonilla, Laura Brasó i Serena Sáenz; el baríton Carlos Daza i el tenor Marc Sala, acompanyats dels grans pianistes Marta Pujol, Josep Buforn i Rubén Fernández Aguirre, són els artistes escollits per la quarta edició del Daurada Escena Festival Líric Internacional, que se celebrarà els dies 7, 14 i 15 d’agost a Tarragona, Cambrils i l’Hospitalet de l’Infant.

En la roda de premsa de presentació a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, l’alcalde, Alfons Garcia, va destacar la qualitat dels concerts i va explicar que aquesta serà la tercera vegada que l’Hospitalet de l’Infant es convertirà en una de les seus del festival. Tant el batlle com el promotor del festival, Rafael Moreno, van coincidir en situar el Daurada Escena com un festival de referència en música lírica a la Catalunya sud. El festival es caracteritza per programar joves talents ja consolidats en el món de la lírica.

L’alcalde va recordar l’aposta perquè l’Hospitalet de l’Infant sigui un referent a la Costa Daurada en propostes musicals de qualitat com el Festival Internacional de Guitarra, l’Escola de Música o el mateix Daurada Escena Festival. Una oferta no tan sols per als residents, sinó per als visitants i turistes que van a l’Hospitalet de l’Infant, procedents de Cambrils, el Baix Camp, les Terres de l’Ebre o altres comarques de l’interior.

“Tres concerts de luxe per gaudir de la lírica durant el mes d’agost en tres escenaris diferents i privilegiats de la demarcació de Tarragona: el Seminari de Tarragona, l’Església de Sant Pere de Cambrils i el Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant”, va assenyalar el promotor del festival Daurada Escena, Rafael Moreno.

El suport de la Diputació de Tarragona i de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el patrocini de Peixos Savall de Cambrils, la Fundació Comunitària Augusta Kese i els Empresaris de Tarragona; i la col·laboració de la Unió de Botiguers de Cambrils han fet possible que aquesta iniciativa privada amb suport públic es vagi consolidant any rere any a casa nostra amb el principal objectiu d’oferir en la seva programació els millors cantants lírics del moment a la Costa Daurada des del 2017.

Cal recordar que per aquest festival han passat cantants de prestigi com Marina Viotti, Sara Blanch o Katerina Tretyakova i molts altres que avui en dia omplen els repertoris d’arreu del món.

Les entrades

La reserva d’entrades es pot fer ja a la pàgina web del festival: www.dauradaescena.com, en què es pot consultar tota la informació amb detall.