Cambrils, Dènia i Eivissa s’uneixen per promocionar el programa ‘Viu la Posidònia’

El projecte, que inclou activitats de difusió i de conscienciació social, s’ha presentat als fons europeus Next Generation per rebre 1,5 MEUR

A la imatge, els alcaldes d’Eivissa, Rafa Ruiz; Dénia, Vicent Grimald, i Cambrils, Oliver Klein; amb les regidores de Turisme dels municipis (Aj. de Cambrils)

Els ajuntaments de Cambrils, Eivissa (Illes Balears) i Dènia (País Valencià) han presentat avui a Eivissa el programa Viu la Posidònia als fons Next Generation per rebre 1,5 MEUR. Es tracta d’un producte de turisme actiu que inclou activitats de difusió i conscienciació social que els consistoris volen promocionar amb els ajuts europeus. El projecte el va iniciar l’Ajuntament d’Eivissa el 2017 per donar a conèixer i difondre un dels valors naturals de la ciutat i inclòs dins de la declaració de patrimoni mundial per la Unesco. La partida sortiria del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del ministeri de Turisme.

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha afirmat que “tenim experiència de treballar per la posidònia a nivell divulgatiu a les platges i a les escoles i aquest projecte ens permet fer un salt de qualitat en el tractament de la posidònia. La triangulació de tres ciutats de tres comunitats, en cas d’aprovació d’aquest projecte, ens permetrà la possibilitat de treballar al 2023 amb un pressupost de 1’5 milions d’euros i significarà un abans i un després en el tractament i divulgació de la posidònia com a ens qualitat de les nostres aigües”.