Tornen les visites guiades a l’entorn natural de Tamarit

L’activitat d’ecoturisme té lloc dins del municipi de Tarragona i compta amb el suport de Tarragona Turisme

Imatge d’arxiu del Castell de Tamarit (Rafal López-Monné)

A partir d’aquest diumenge 31 de gener, tornen les visites guiades ‘Descobreix l’entorn natural de Tamarit’ que ofereix L’Hort de la Sínia l’últim diumenge de cada mes per donar a conèixer aquest espai d’enorme valor mediambiental de la ciutat de Tarragona. La iniciativa compta amb el suport del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona en la seva aposta de fomentar el turisme de proximitat, sostenible i familiar.

Aquesta activitat d’ecoturisme té lloc dins del mateix municipi de Tarragona, per la qual cosa, amb les restriccions actuals de mobilitat derivades de la pandèmia, ara està adreçada a la població de la ciutat, que té l’oportunitat de redescobrir la bellesa de la platja natural i el seu sistema dunar, percebre el cant dels ocells i les aus que nien a la desembocadura del riu Gaià, conèixer la varietat i funció del bosc de ribera i endinsar-se en l’experiència de conrear un hort ecològic. La visita conclou amb la degustació de productes ecològics que conrea L’Hort de la Sínia a la mateixa finca.

Les visites guiades tindran lloc d’11 a 13 h els diumenges 31 de gener, 28 de febrer, 28 de març, 25 d’abril, 30 de maig, 27 de juny, 25 de juliol, 29 d’agost, 26 de setembre, 31 d’octubre i 28 de novembre. Les reserves es poden fer per correu electrònic (joan@hortdelasinia.com) o per telèfon i es pot consultar més informació sobre l’activitat al web www.hortdelasinia.com.