Torna la ruta gastronòmica ‘Tasta Salou’

A partir d’aquest dijous , es podrà gaudir de les creacions de 14 restaurants, cada dijous, a partir de les 19 h, i fins al 10 de juny

Per 5 euros, es podrà fer una degustació, acompanyada d’una copa de vi o cava del celler Raventós Codorniu (Cedida)

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou i sota el patrocini de Raventós Codorniu, reprèn la ruta gastronòmica ‘Tasta Salou’, que tornarà al municipi aquest proper dijous, 20 de maig, i fins al 10 de juny, atès que les mesures sanitàries ja permeten l’obertura de la restauració, fins a les 23 h, arran de la fi de l’Estat d’alarma.

Un total de 14 establiments oferiran, cada dijous, a partir de les 19 h, una degustació de qualitat, que anirà variant cada setmana, maridada amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava, del celler Raventós Codorniu.

Els restaurants participants són: Restaurant Cook & Travel, El Totxo Taverna, Boquet Restaurant, Malapecora Restaurant, Braseria l’Estació, Restaurante La Taverna, Sushi Kai Salou, El Trasto Taberna, Huma, La Teca Salou, Alltaglio (c. Ponent), Arena, MRKT Mercat de Edu Cuesta i el Castillo de Javier.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat la seva satisfacció pel fet de tornar a acollir aquesta ruta culinària, ja que “permet degustar, cada setmana, creacions noves i de qualitat de la gastronomia local”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assegurat que “gràcies a la reobertura dels establiments de restauració durant tot el dia, podem reprendre aquesta iniciativa”, que ha valorat com “una molt bona acció de reactivació i dinamització per a l’economia de Salou i un estímul positiu per a tot el sector”.

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastasalou que s’han creat, especialment, per a l’ocasió.