S’obre la convocatòria per participar al nou Mercat gastronòmic del Concurs de Focs

La proposta pren el relleu del “Sopar sota els focs”, al Passeig de les Palmeres de Tarragona, i incorpora activitats més enllà de la restauració

Presentació del nou Mercat gastronòmic del Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona (David Oliete)

A partir d’avui estan obertes les bases per participar al nou Mercat gastronòmic del Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona, que se celebrarà a la ciutat del 6 al 9 de juliol d’enguany. La proposta pren el relleu de l’anterior iniciativa “Sopar sota els focs” amb la voluntat d’oferir una oferta gastronòmica al Passeig de les Palmeres durant els dies de concurs. El nou Mercat gastronòmic està organitzat per l’empresa de Mercats de Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i l’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria de Tarragona.

Com a novetats més rellevants, cal destacar que aquesta nova iniciativa està dirigida no només al sector gastronòmic i de restauració sinó que també s’obre a qualsevol altra activitat comercial interessada en formar-hi part, com food trucks, artesania, gelats… A més, enguany s’ofereix la possibilitat de participar-hi de forma puntual i sense compromís de permanència tots els dies de concurs.

Les bases de participació estan disponibles al taulell d’anuncis de la pàgina web de Mercats de Tarragona i les propostes es poden presentar fins el proper dilluns 20 de juny.

El president de la empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament, Dídac Nadal, ha destacat que “es tracta d’una proposta ambiciosa, emmarcada dins de la filosofia general de l’empresa que passa per la voluntat de dinamitzar places i carrers des d’un punt de vista social, cultural i comercial. Confiem que el Mercat Gastronòmic, que tindrà una posada en escena idíl·lica, aconseguirà sumar moltes complicitats no només del món de la restauració sinó d’altres sectors comercials de Tarragona.

Dies i horaris

El nou Mercat gastronòmic del Concurs de Focs començarà un dia abans de l’inici de l’actuació de les pirotècnies, pel que se celebrarà des del dimarts 5 de juliol al dissabte dia 9. Tindrà lloc al Passeig de les Palmeres i en horari de 18.00 a 00.00h de dimarts a dijous i de 18.00 a 01.00h divendres i dissabte.

D’acord amb les bases, les activitats al Passeig es distribuiran en espais expositius, haimes o casetes de fusta segons el tipus d’activitat i peticions rebudes.

Jornades informatives

Per últim, l’empresa de Mercats ha programat dues jornades informatives per tal d’exposar els detalls d’aquest nou projecte i poder resoldre dubtes a tot el públic interessant en la iniciativa. Les dues sessions tindran lloc els dies 14 i 16 de juny a les 17.00h a les oficines dels Mercats de Tarragona (Passatge Cobos, 4).