Salou vol recuperar el mercat turístic rus

Es promouran accions des de Rússia per captar visitants com tallers gastronòmics i enològics, formació en idiomes i coneixement de festes i tradicions

El Patronat de Turisme i Turespaña a Rússia han formalitzar accions conjuntes, que ajudin a “mantenir la flama” de la presència del mercat rus a Salou

Salou va cap a la recuperació del mercat turístic rus. L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha entrevistat aquest matí amb el conseller de Turisme de Turespaña a Moscou, Antonio de la Morena, per tal d’establir accions de col·laboració conjuntes, que ajudin a “mantenir la flama” de la presència del mercat rus a Salou.

A la trobada telemàtica, a la qual hi ha assistit, també, el gerent del Patronat de Salou, Marc Espasa, i diversos tècnics, han estat exposades les accions que es duen a terme per tal de captar l’atenció del turista rus, perquè tingui el desig i la intenció de viatjar al nostre país. Unes accions que, des de Rússia, per exemple, passen per tallers gastronòmics i enològics, formació en idiomes, coneixement de festes i tradicions, etc.

L’alcalde Granados ha destacat “la gran importància que sempre ha tingut el mercat rus per a Salou”. Com a grans atractius, ha remarcat l’oferta gastronòmica del municipi, avalada per una Estrella Michelin, així com l’oferta vinícola del territori, amb importants denominacions d’origen. I també el minuciós treball que s’està duent a terme per “territorialitzar el producte turístic i l’oferta pròpia de Salou”, ha dit.

Per la seva banda, Antonio de la Morena ha fet incís en la necessitat de concessió dels visats turístics per restablir la normalitat, quant a viatges. De la Morena ha afirmat que “existeix un gran desig del mercat rus de viatjar a Espanya”.

En la seva intervenció, el gerent del Patronat de Turisme de Salou, Marc Espasa, ha definit el mercat rus com “un mercat proper, de proximitat, atenent a la bona relació i al vincle històric existents”.