Salou presenta el Saloween Street Festival, la gran novetat per celebrar el Halloween

Els actes lúdics i gastronòmics seran del 29 al 31 d’octubre, de 17 h a 24 h, al Passeig Jaume I

El Halloween de Salou enguany s’anomenarà “Saloween” (Arxiu)

L’Ajuntament de Salou ha presentat aquesta setmana en roda de premsa la programació de la nit més terrorífica de l’any; el Halloween, que s’anomenarà “Saloween”.

Enguany la celebració d’aquesta festivitat arriba amb una novetat destacable, que és la creació del Salowwen Street Festival, una sèrie d’esdeveniments que comptaran amb música, restauració, espectacles animats i zona infantil, on destaca l’activitat de manualitats “Saloween Xic’s”. El festival disposarà de la participació actrius i actors de les companyies Moon Espai Creatiu i Ahura Teatre, que es transformaran amb personatges de por i interactuaran amb els més atrevits. Tot això tindrà lloc durant el 29, 30 i 31 d’octubre de 17 h a 24 h al Passeig Jaume I.

“Truc o Tracte”

A banda de la celebració del Saloween Street Festival, el consistori també ha anunciat que aquest any es farà la campanya “Truc o Tracte”. Després de l’èxit obtingut l’any passat els més petits tornaran a tenir l’oportunitat d’omplir les bosses reutilitzables que se’ls entregaran de llaminadures tot fent una ruta pels comerços municipals adherits a la iniciativa. Les bosses també podran ser adquirides a l’Esplai d’Infància Estació del Carrilet.

A més, les persones que decideixin comprar productes en aquests comerços adherits a la campanya, tindran la possibilitat de participar en sortejos d’entrades de PortAventura i Ferrari Land.

Desfilada zombi i passatges de terror

Els actes del programa de Haloween de Salou no acaben aquí, ja que el dia 31 d’octubre, a les 19.30 h, es farà una desfilada zombi, tot i que una hora abans tindrà lloc una marató de maquillatge. La comitiva de zombis sortirà de la plaça del Carrilet, seguirà per Via Roma, Carrer Barcelona, nucli antic, de nou Carrer Barcelona i finalitzarà al Passeig Jaume I.

En aquesta cercavila també participaran altres elements culturals de la localitat com escoles de ball, Gegants de Salou i Associació Sal-i-Ou.

D’altra banda, l’Ajuntament de Salou ha confirmat que hi hauran dos passatges de terror; el passatge XIC’s pensat pels infants i el passatge “La Maledicció de la Masia, pels majors de catorze anys. Ambdós actes es faran el 29, 30 i 32 d’octubre, el primer de 18 h a 19.30 h i el segon de 21 h a 24 h. Les entrades són gratuïtes.

“Salou és viu a l’estiu i a l’hivern”

L’alcalde de Salou Pere Granados creu que aquesta festa “farà que molts visitants vinguin al nostre municipi i donin vida”. En aquesta línia, des del Patronat de Turisme es recorda que “Salou és viu a l’estiu i a l’hivern”.