Salou construirà un edifici d’ús turístic i comercial al solar de l’antiga Duana

El projecte preveu reproduir les antigues façanes de la Duana, recol·locar-hi la històrica Font de Ferran VII, al carrer de Barcelona, i un aparcament soterrat

Al solar de l’antiga Duana de Salou es construirà un edifici d’ús turístic i comercial (Ajuntament de Salou)

Durant l’últim Ple de l’Ajuntament de Salou, l’alcalde, Pere Granados, i el regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut, van informar sobre la propera construcció d’un edifici d’ús turístic i comercial al solar de l’antiga Duana; que té una superficie de 2.300 m2. Serà un immoble de 4 plantes, més una planta baixa per a usos comercials i dues plantes d’aparcament soterrat, amb 136 places per a vehicles.

El projecte preveu recol·locar-hi la històrica Font de Ferran VII, al carrer Barcelona (Aj.de Salou)

L’alcalde ha manifestat que “aquest nou projecte suposa un benefici pel nucli antic, ja que dinamitzarà i reactivarà l’entorn, retornant al seu lloc un edifici històric, però modern i funcional, que donarà un nou atractiu”.

Les obres podrien començar a partir del proper mes d’octubre, tan bon punt s’hagi completat l’expedient administratiu.

Per la seva part, el regidor de Gestió del Territori ha advertit que “es vetllarà per tal que les obres en aquest àmbit es desenvolupin amb les majors facilitats per als veïns i veïnes, amb la disposició de tota la informació perquè tot transcorri amb la major normalitat i les menors molèsties possibles, tenint en compte que es tracta d’una actuació que té certa complexitat”.