Rubén López Pulido: “Salou i els salouencs són essencials en la vida dels irlandesos”

El director general de l’Oficina de Turismo de España a Dublín ha estat el pregoner de les Nits Daurades 2022

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el pregoner de les Nits Daurades, Rubén López Pulido, amb l’Hereu i les Pubilles de Salou (Ajuntament de Salou)

Salou va donar inici, oficialment, aquest dilluns, 8 d’agost, al vespre, a la programació de les Nits Daurades, que se celebren al municipi, fins al proper dilluns, 15 d’agost.

La lectura del pregó, que va tenir lloc al Patronat Municipal de Turisme, al Xalet Torremar, va anar a càrrec del director general de l’Oficina de Turismo de España a Dublín, des de l’any 2019, Rubén López Pulido.

A l’acte institucional, hi va estar present l’alcalde Pere Granados, junt amb el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, i tota la Corporació al complet; a més de les Pubilles i l’Hereu de Salou; la família del pregoner; i altres autoritats i personalitats del municipi i del territori.

En el seu discurs, l’alcalde va assenyalar que Salou és “lloc de vacances, de visita, de lleure i d’entreteniment, de sensacions i de vivències, de diversitat, de somnis i de felicitat; obert a tothom i sense excloure ningú”.

Per la seva banda, el pregoner va posar de relleu el vincle ‘fortíssim’ entre el municipi salouenc i Irlanda, assenyalant que ‘Salou és destinació líder de sol i platja’.