Roger Padrós, guanyador de la 4a edició del ‘PortAutors’

Ple absolut al Teatret del Serrallo a la final del ‘PortAutors2021’

Foto de grup dels artistes participants a la final del concurs PortAutors 2021 (Port de Tarragona)

Roger Padrós, amb una veu potent i melòdica, va aconseguir captivar al jurat i els va portar a un viatge ple de sentiment. El jove barceloní de 23 anys s’ha convertit en el guanyador del premi del jurat que li garanteix una gira el proper 2022, actuant al festivals JaVeus, Altacústic, Accents, Espai Jove Kesse, a les Festes de Santa Tecla i a la cinquena edició de PortAutors.

El Premi del Públic, que s’ha dut a terme mitjançant votacions populars durant aquesta darrera setmana amb unes votacions que han estat molt igualades entre alguns dels participants però que finalment s’emporta Roger Padrós amb més d’un 30% dels vots. Aquest premi consisteix en material d’enregistrament musical patrocinat per AudioTechnica.

En darrer lloc, el premi Artista Local l’ha guanyat Sonia Linares, que consisteix en un curs de formació de producció musical, gentilesa de Yamaha Music School, també patrocinadors del festival.

El Premi Port Tarragona que consisteix en l’enregistrament d’un videoclip d’una de les cançons escollides amb el/la finalista guanyador/a i que es durà a terme en espais portuaris desconeguts pel públic en general ha recaigut en Roger Padrós.

El Premi FiM Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca es comunicarà en la presentació de la programació total de la Fira.

El Teatret del Serrallo es va omplir per gaudir del talent dels sis finalistes de la segona edició de Port Autors, un festival consolidat que aposta pel talent musical de joves promeses d’arreu del país, on el públic es va entregar a les propostes musicals dels finalistes.