Més de 40.000 persones gaudeixen del Cós Blanc de Salou

Els 20 canons instal·lats al llarg del carrer Ciutat de Reus van llençar prop de 25 tones de confeti

Prop de 40.000 persones van gaudir aquest dissabte del Cós Blanc de Salou (Ajunt. de Salou)

Prop de 40.000 persones van gaudir aquest dissabte del famós espectacle de llums, so i color: el Cós Blanc de Salou. Durant la desfilada, els 20 canons instal·lats al llarg del carrer Ciutat de Reus van llençar unes 25 tones de confeti. El públic va poder gaudir de més de 550.000 watts de llum i de 170.000 watts de so, de la música a càrrec del DJ Moncho, i de la veu de l’speaker Juanma Hidalgo.

La desfilada del Cós Blanc (Ajunt. de Salou)

Per continuar gaudint de la festa, la ciutadania es va traslladar posteriorment fins a l’Envelat, on es va celebrar el gran ball, a càrrec de l’orquestra Selvatana.

La desfilada de lluïment

Al matí, va tenir lloc la gran desfilada de lluïment, que va comptar amb la participació de fins a 27 carretel·les.

A les 11 hores, les colles participaran a la cercavila de lluïment, van sortir des del carrer Advocat Gallego, passant per c. Carrilet, c. Barcelona, Passeig Jaume I, i fins l’Estació d’autobusos; i tornada pel pg. Jaume I, c. Barcelona, Via Roma, i arribada, de nou, al c. Advocat Gallego. En el decurs d’aquesta desfilada es va dur a terme el concurs per escollir la millor disfressa, la millor carretel·la i la millor coreografia.

Una de les colles participants a la desfilada de lluïment (Ajunt. de Salou)

Un cop finalitzada la cercavila de lluïment, es va celebrar un vermut popular i la Zona Jove a l’Envelat; així com el concert de Festa Major, amb l’orquestra Selvatana.