“Menja’t el pàdel” neix per unir la gastronomia i l’esport de Reus

La iniciativa s’emmarca dins de l’Open Padel Tour i el World Padel Tour i hi participaran 50 establiments de la ciutat

Presentació de “Menja’t el pàdel”, una iniciativa que neix per unir el món de l’esport amb la gastronomia de Reus (Reus.cat)

“Menja’t el pàdel” és la iniciativa que neix per unir el món de l’esport amb la gastronomia de Reus. Aquest projecte s’emmarca en l’arribada de les competicions Open Padel Tour i World Padel Tour, del 10 de març al 2 d’abril a la ciutat, i s’hi han sumat 50 establiments gastronòmics, els quals volen apropar la seva oferta als aficionats al pàdel que visitin Reus durant els tornejos. L’acció ha estat presentada avui a càrrec de Pep Cuerba, regidor d’Esports de Reus, Victor Perales, president de l’AEH Reus, Jacint Pallejà, president del Tomb de Reus i Montserrat Caelles, regidora de Promoció de la Ciutat de Reus.

Aquesta iniciativa, en paraules de la regidora de Promoció, Montse Caelles, “suposa un repte molt difícil però s’aconseguirà treballant entre tots”. Ha destacat la necessitat “d’aprofitar aquests esdeveniments per generar riquesa i convertir a Reus en un referent en esport i hosteleria”.

La idea, segons el president de l’AEH Reus, Victor Perales, és “aprofitar les sinèrgies que ofereix l’arribada del pàdel a Reus i donar a conèixer la nostra gastronomia a tots els assistents d’arreu del món als tornejos”.

Per la seva banda, el regidor d’esports de Reus, Pep Cuerba, ha volgut “agrair l’esforç dels restaurants de la ciutat per fer possible aquesta iniciativa” i ha afegit que “aquest projecte representa una gran oportunitat per la projecció de la ciutat des de l’àmbit esportiu i turístic”.

Des del Tomb de Reus, amb Jacint Pallejà al capdavant, s’ha volgut remarcar que “pàdel a banda, l’oferta gastronòmica de Reus és molt variada durant tot l’any, hem de deixar clar en quin lloc s’ubica la campanya”.

Els restaurants participants, segmentats per tipus de cuina, es poden consultar a la landing page.