La platja de la Pineda llueix un any més la bandera blava

És una marca de qualitat que reconeix la diversitat de serveis i la qualitat d’aquesta platja de Vila-seca
Foto de família de la hissada de la bandera blava a la platja de la Pineda, a Vila-seca (Aj. de Vila-seca)

Aquest dimecres s’ha enlairat a la platja de la Pineda la bandera blava, una marca de qualitat que reconeix la diversitat de serveis i la qualitat d’aquesta platja del municipi de Vila-seca.

L’acte, protagonitzat pels treballadors dels col·lectius i empreses que tenen cura de la seguretat, del manteniment i dels serveis que s’ofereixen a la platja, ha estat presidit per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura i per la regidora d’Assumptes de la Pineda i Platges, Esmeralda Núñez.

En concret, han participat en la hissada de la bandera blava els regidors de govern amb competències a la platja, diversos portaveus dels grups municipals, agents de la Policia Local amb policies de platja i treballadors dels serveis de salvament i socorrisme, neteja de platja i lavabos, enllumenat i treballadors i tècnics dels serveis de logística de la brigada municipal.

La bandera blava és un distintiu de qualitat que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) per distingir les platges que compleixen amb els requisits de seguretat, gestió ambiental, neteja i serveis marcats per la Unió Europea. La platja de la Pineda gaudeix d’aquesta qualificació ininterrompudament des fa més de 25 anys.