La gastronomia local omple de sabors el passeig Jaume I de Salou

L’alcalde Pere Granados es mostra satisfet amb l’esdeveniment i posa en valor la restauració de Salou, l’enologia i els productes DO del territori, com a reclam turístic

El passeig Jaume I durant la celebració de la fira Sabor Salou 2022 (Aj. de Salou)

La Fira Sabor Salou ha estat un èxit aquest cap de setmana, ja que ha omplert, de gom a gom, el passeig Jaume I, des de divendres, fins el diumenge.

L’alcalde Pere Granados ha fet una valoració molt positiva de l’esdeveniment i ha dit que “tant l’organització, com la participació i l’assistència de públic han estat molt bones; i, per això, volem donar les gràcies, perquè, un cop més, Salou ha acollit milers de visitants i turistes, tant de la província, com de Catalunya i de l’Estat”. Així mateix, ha posat en valor la gastronomia de Salou, l’enologia i els productes DO del territori, com a reclam turístic.

El regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha valorat molt positivament la present edició i ha dit que “des de la regidoria estem profundament satisfets per l’èxit aclaparador de la fira Sabor Salou. Per les boníssimes sensacions que ha deixat, tant en els milers de visitants com en els expositors; i també pel que significa de reconeixement de la gran tasca que duu a terme la restauració local, dia a dia. Molt contents de tornar a veure a la gent al Passeig, gaudint de l’ambient, i de comprovar que Salou, després de la pandèmia, torna a ser punt de trobada i de socialització del territori”.

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Julia Gómez, ha manifestat que “ha estat un gran encert incloure la part d’entreteniment musical a la fira gastronòmica, un vessant que vam creure oportú considerar, atès que celebràvem el desè aniversari de l’esdeveniment”. També ha assenyalat que “els joves han pogut gaudir de tres dies d’oci a l’aire lliure i estem molt contents de la bona acollida que ha tingut el Music Festival”.

El regidor Xavier Montalà ha indicat que “l’activitat cultural i festiva ha estat molt ben enllaçada i estem contents del resultat, perquè, un cop més hem demostrat que tenim una oferta atractiva per a tots els públics i gustos i qualsevol persona pot triar entre les múltiples modalitats d’entreteniment, oci i cultura”.

Sabor Salou ha tingut, enguany, un horari ampliat fins a les 12 de la nit. Diversos xefs d’excel·lència van realitzar tallers per endinsar el públic dins el món de la gastronomia, del vi i cava i de l’oli; i amb patrocinadors que han volgut ser presents en aquesta edició, repetint la col·laboració o sumant-s’hi, per primera vegada (Cervesa San Miguel, Royal BIiss, INCAVI, Gomà-Camps, Pepebar, Agència de Residus de Catalunya, La Casa i El Pastoret). Amb Europa FM, com a emissora oficial amb DJ, posant música en directe; amb activitats-shows a les zones de terrasses dels expositors: tall de pernil en directe, elaboració de paelles-fideuàs, tallers de sushi, bàrman, etc. I pensant, també, en les famílies, ja que es va instal·lar una gran zona infantil i es van organitzar diversos tallers per a la mainada.

Cal dir que a finals d’aquesta setmana tindrà lloc una reunió per tal de copsar el feedback dels participants a l’esdeveniment, restauradors i expositors; i es farà també, un recompte de les degustacions i assistència durant els tres dies.